Typ sjuk eller nått..

Hej,

Okej, jag vet att bloggen är rörig.. Hehe. Men håller på att fixa men det är nått fel typ, funkar verkligen inte tror det e nått fel med datorn eller nått.
Men iaf, orkar inte berätta allt jag har gjort, men kan ist berätta för er att nu är jag typ sjuk.. Inte så jätte kul men.. Har iaf vart med mamma på slottskogen och fikat, jag är faktigts sjuk! Haha, nej men jag kunde faktigst vara där. Jag satt typ med fem filtar haha, iaf, jag har bara ont i halsen och sådära. Va så himla hes imårse asså..!
Aja, det var mysigt, och nu sitter jag framför datan och jag missar träningen som typ börjat halv fem va? Så himla synd..:(
Men får ju inte gå, måste vila upp mig inför skolan e typ rädd för att bli sjuk man får ju typ nt det nu på högstadit, fy vad jag vill tbx till sexan!!

Men nånting som är kul, haha, ikväll kommer briget jones dagbok, vet inte om det är ettan eller tvåan, men älskar båda, e så himla kul bara, haha, min humor typ.
Så ska se på den ikväll och bar ata det lugnt, och just ska nog göra lite läxor också..:@
Jaja, ska bara berätta att igår på dan var jag med amanda och emma, och sen på kvällen kom julle,moa, och hanna, över för att våra föräldrar var hoss hanna på inflyttningsfest typ. Och tilda julles syrra kom oxå och va med min sy´rra vendela, och så såg vi på film spela en spel haha, och åt pizza. Kul va det!

Hejj då, /isa




Hos julle

hej ja o julle kör massage lek grejj.  Nu masserar julia mig, sen ska jag göra på henne.:D

orkar inte skriva, kram

-

Hej..

Är lite ledsen just nu.
Har spelat golf med pappa idag, eller bara slått några bollar och ätit lunch, det var kul, för har inte ens stått på en golfbana på typ ett år. Gick golfkurser förut med Linn, men ah.

Men e lite deppig haha, julle ska nämligen flytta och det är bara så himla hemskt, vi bor typ vägg i vägg, och hon hhar vart och är den bästa grannen man kan ha, haha, asså hon var min första bästa vän, och jag har så himla himla himla mycket minnen med dig.. Jag älskar dig så sjukt mycket! Men det kommer bli jätte bra. Men liksom jag kan bara inte se nån annan flytta in i ert hus..:'( Så himla hemskt! Men åh deras hus som dom ska flytta till, eller det är 99% säkert att dom ska flytta, men iaf det är så himla fint! Åh älskar det!
Haha.

Men jag vill lite flytta fast endå inte. HATAR förändringar, som ni kanske förstår..

Kommer sakna kavrnlyckan om jag flyttar, lite specellt, men jag vet jag är konstig, haha!

Men julle och dom har verkligen kollat på hus länge nu, så det var verkligen deras tur nu!

Imon så har jag och amanda bestämt, haha, att vi ska ringa några tjejer, och åka in till stan och köpa kanske lite skolgrejjer, och luncha och så. Ska bli jätte mysigt att vara lite med mina tjejer!!<3<3

Sen på måndag så ska jag nog vara med moa, vi ska kolla på vad vi ska ha på oss och så, haha!

Ikväll, eller snart så ska jag till hanna och dom, jag och vendela, dom ska ''passa'' och eller hanna och linns farmor ska gö det. För föräldrarna ska på fest typ..
Det ska bli kul!

Kram, Isabel.

Frölundatorg

Hej. Idag så skulle igentligen några åka in till stan och möta upp anna och desse och fika eller nått. men så blev det inte för amanda har fått halsfluss, stackars dig gumman, krya på dig! Och så skulle moa skulle köpa skolsaker, så det får bli imon eller söndag eller nåndag,:D Men iaf jag och mamma och vendela åkte till frölundatorg, och jag köpte en skolväska:D, och hämtade bara min klocka, haha, den har vart på lagning nu ett bra tag, men man orkar aldrig hämta den eller så har man glömt papprett typ. Jaja, nu är den här iaf. Haha.
Snart, eller klockan sex tror jag, kommer Helen, Simon, och Moa, på kräftskiva. Haha, nej men på en liiiiten kräftskiva dåå.;)
Ska fixa lite saker nu..

Så ha en kul fredagskväll ikväll!♥

Haha, denna bilden är nog tagen i typ fyran? Haha, sötis moa med lugg!



Lite mer nytagen bild.:D



Hahaha, jag är oseriös.;)

Hej

Hej!!

Förlåt förlåt förlåt, men har inte orkat riktigt att uppdaaattiiing, nej men, ja!
Okej igår var kul! Jag amanda h, amanda, hanna, och emma j, gick och såg Vampires Suck, vi åkte in halv fem kvart i fem med bussen, alla förutom emma, hon kom senare, och så åt vi på Pizza Hut, riktigt gott var det faktigst, vi tog in typ två ''singel'' pizzor en tunn och en sjock, iaf sen efter det så kom emma, hon hade blivit inkörd, och så innan så köpte vi lite godis, sen så såg vi på filmen, den var bra, kul att se kanske.

Men det var så himla kul, asså bion var typ full, och varje litet skämt i filman och alla typ börja gapskratta och en framför oss typ grät, herre gud, men några riktigt kul skämt kom ibland!




Idag har jag och vendela vart hoss hanna,:D och sen ikväll blir det match!! Jätte kul ska det bli, men först amatchen på ett tag och har typ träningsvärk..Jaja..

 

Hej då!<3:D


Det jag har köpt..

Hej!

Inatt sov jag ju över och det var jätte kul, men sen på morronen kom mamma och så åkte jag,vendela och mamma till 421 och a, det var väll kul, haha, nej men jag köpte bara en mascara. Men jaja, sen efter det så har jag typ bara vart hemma.. Och typ kollat på tv och vart inne lite på datan och så, men snart ska jag äta.

 Och iförrigår tror jag det var, så åkte jag mamma och vendela in till stan.:D Jätte kul faktigst, jag köpte ett par jeans, en typ jacka/kavajj, och Ray Ban!:D

Här kommer bilder på det jag köpte..:D<3



Hej då!

Sova med dom bästa!<3:D

Hej, ska sova med anna,amanda lj,hanna, och moa, ska bli as kul, snart kommer anna och hämtar upp mig, vi sk asova hoss hanna, måst eskynda mig nu, ha det så bra/kul!:D<3

Nu blir det film och ben&jerrys

Hej!

Okej jag har väl inte bloggat jätte mycket den senaste tiden, men har typ inga läsare och bloggen är ju likosm så himla ofixad? Jaja, idag så har jag vart lite med mandaa, sen så skulle amanda till träningen och så åkte jag o vendela till hanna,:D Vi typ gjorde milkshake o hoppa lite studsmatta och såg på tv oså, och jag och amand aspela typ ''beach ball'' eller nå grej, och vi e BÄST, seriöst vi klarade 46 eller nått. Vi e bara födda med varinn talang..Haha, nej men.;)

Nu ska jag se på film och käka ban and jerrys glass..♥:D


RSS 2.0